Някои автомобили определено имат своите звездни моменти с оглед на това, че са били карани от емблематични личности в определен момент. Една от тези коли е Lexus GS 450h, която със сигурност ще бъде асоциирана с факта, че именно британския премиер Дейвид Камерън използваше този хибриден автомобил, за да се придвижва.

За разлика от нашите политици, то в Англия явно нещата са по-различни и хората във властта предпочитат хибриден автомобил в лицето на Lexus GS 450h 2009, вместо такъв, задвижван по стандартния начин и така дава пример на населението на острова да помисли за околната среда. Все пак хората във Великобритания поне се опитват да изглеждат заинтересовани за бъдещето на планетата.

Lexus GS 450h 2009 предлага едно наистина страхотно преживяване за всеки решил да се сдобие с подобен автомобил. Една от изненадите е, че въпреки своята хибридна същност, то Lexus GS 450h осигурява изненадваща пъргавост на пътя и страхотно ускорение и стабилност. Максималното му скорост достига 250 километра в час, а ускорението до 100 км/ч става за впечатляващите 6 секунди.

Не само поведението на Lexus GS 450h впечатлява. Друго предимство е страхотният комфорт, който е нещо съществено за модела. Колата е луксозна, но не е претрупана. Lexus GS 450h е абсолютно точния баланс между луксозното и семплото, което я прави доста търсена от много западни бизнесмени и хора със сериозни позиции в обществото.

Въпреки че днес Дейвид Камерън се придвижва със супер мощен Ягуар с 5-та степен на бронировка, то този Lexus GS 450h 2009 от годините му преди да стане премиер си остава едно бижу, което със сигурност заслужава вниманието на всеки с амбиция, всеки, който търси по-различното, но и екологичното в съчетание с лукс, комфорт и класа.

Самият факт, че това е един от автомобилите, които поддържат своята цена ни кара да се замислим по темата и да си дадем сметка, че това е кола, която си струва да притежаваме и то по ред причини.

Авторевю на GS 450h от CarBuyer.co.uk

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.